Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: Kamil232 » 30 maja 2009, 14:27

Sam Bienias przyznał, ze coś takiego pisał, więc o co kaman. Teraz po prostu nie miałem kompletnie pamięci w jakim to było temacie i podczas jakiej dyskusji, więc nie miałem jak tego znaleść.
Mozliwe ze moglem gdzies tam cos takiego napsiac tyle ze bez Deco bo nie wiem nic o jego imprezowaniu. A co do reszty dywagacji to chyba widziales co robi Eto z wasza defensywa kiedy jest w lepszej formie. wiec mialem racje. A R10 sam sie skonczyl
Widzisz dalej podtrzymujesz swoje śmieszne teorie :lol: To ja mogę napisać że gdyby Vidic i Rio zagrali na swoim poziomie sprzed roku to by Eto'o nie piernął tak jak wówczas. Chcesz się tak licytować? :lol:
14 stron trzeba było czekać aż wreszcie pojawi się największy z argumentów, który ma przyszykowany cytowany user. Co ty zrobisz w przyszłym sezonie. Przeciez juz cos wygraliśmy. Ciagle te 2 lata, 2 seozny, 2 lata, 2 sezony bo wczesniej nie mialem internetu zapewne.
No i extra. I teraz jak będę czytał o najlepszej drużynie globu to nie bedę mógł polemizować i bede siedział cicho. Ale wcześniej jak się czytało coś takiego o zespole który nic nie wygrywał to trzeba było co poniektórych sprowadzić do pionu i sciągnąć z niebios.
Czekam na te cytaty do wypisywanych przez Ciebie głupot.
jakie cytaty? :D twoje to już chyba tysiąc razy przytaczałem.

Wróć do „Puchary Europejskie”