Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: Killerbean » 30 maja 2009, 14:30

Kamil jak mało kto posiadł niebywałą umiejętność wciskania w usta innym , wymyślonych przez siebie , argumentów . Widzę zarzuty pod adresem Bieniasa , które pomimo sprostowania autora zapewne nie trafią do Kamila . Mi tez zarzucał swojego czasu że śmiałem powątpiewać w dominacje angielską . W tym roku po raz kolejny kiedy angole powinni udowodnić swą supremację , wyglądali jak dzieci we mgle . Co to za supremacja Wielkiej Brytanii skoro nie ma efektu .

Tą wiadomość napisałem do Kamila jeszcze przed Finałem LM , w niej akurat chodziło mi o casus Milanu ad 2007 . Jak widac pasuje jak ulał
Co to za dominacja skoro w ciągu ostatnich 3 lat tylko Man Utd wygrał LM . Pewnie były 3 drużyny w półfinałach ale jeśli efektu w postaci zwycięstwa drużyny z Anglii nie ma , to co to za dominacja . Ale jak już wcześniej zauważyłem kwestia ta jest kontrowersyjna i zapewne wielu się ze mną nie zgodzi .
Teraz należy dodać Dominacja Anglii trwa , przecież wywalczyli aż 1 trofeum w ciągu 4 lat i to tylko dlatego , że wówczas był Angielski finał i nie było innej możliwości . Sama Barcelona wywalczyła w ciągu 4 ostatnich lat 2 trofea LM i osiągnęła 1 półfinał . Jak wg ciebie nadal Anglia i jej liga nie maja sobie równych to jest to co najmniej śmieszne .

Wróć do „Puchary Europejskie”