Przecież sam przyznał, że coś podobnego sugerował.Kamil jak mało kto posiadł niebywałą umiejętność wciskania w usta innym , wymyślonych przez siebie , argumentów . Widzę zarzuty pod adresem Bieniasa , które pomimo sprostowania autora zapewne nie trafią do Kamila .
a co to ma wspólnego z wciskaniem w usta wymyślonych argumentów. Podważasz supermacje Ligi Angielskiej na każdym kroku, więc co Ci wciskam?Mi tez zarzucał swojego czasu że śmiałem powątpiewać w dominacje angielską
Najzabawniejszy argument ze wszystkichprzecież wywalczyli aż 1 trofeum w ciągu 4 lat i to tylko dlatego , że wówczas był Angielski finał i nie było innej możliwości .
Dokładnie TYLKO Barcelona. Jeśli nie wiesz co to jest liga, to nie mój problem. Liga nie równa się jeden zespół. Siłę ligi nie oddaje jeden przedstawiciel a kilku. Jeśli do Ciebie to nie dociera to cóż zrobić. Może ponowne zapisanie się do szkoły pomoże?Sama Barcelona wywalczyła w ciągu 4 ostatnich lat 2 trofea LM i osiągnęła 1 półfinał . Jak wg ciebie nadal Anglia i jej liga nie maja sobie równych to jest to co najmniej śmieszne .