Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: Kamil232 » 30 maja 2009, 14:35

Kamil jak mało kto posiadł niebywałą umiejętność wciskania w usta innym , wymyślonych przez siebie , argumentów . Widzę zarzuty pod adresem Bieniasa , które pomimo sprostowania autora zapewne nie trafią do Kamila .
Przecież sam przyznał, że coś podobnego sugerował. :roll:
Mi tez zarzucał swojego czasu że śmiałem powątpiewać w dominacje angielską
a co to ma wspólnego z wciskaniem w usta wymyślonych argumentów. Podważasz supermacje Ligi Angielskiej na każdym kroku, więc co Ci wciskam? :shock:

przecież wywalczyli aż 1 trofeum w ciągu 4 lat i to tylko dlatego , że wówczas był Angielski finał i nie było innej możliwości .
Najzabawniejszy argument ze wszystkich :haha: A dlaczego był Angielski finał? Dlaczego nie było innej możliwości? BO ZDOMINOWALI TE ROZGRYWKi. Bosz... :lol:
Sama Barcelona wywalczyła w ciągu 4 ostatnich lat 2 trofea LM i osiągnęła 1 półfinał . Jak wg ciebie nadal Anglia i jej liga nie maja sobie równych to jest to co najmniej śmieszne .
Dokładnie TYLKO Barcelona. Jeśli nie wiesz co to jest liga, to nie mój problem. Liga nie równa się jeden zespół. Siłę ligi nie oddaje jeden przedstawiciel a kilku. Jeśli do Ciebie to nie dociera to cóż zrobić. Może ponowne zapisanie się do szkoły pomoże?
Ostatnio zmieniony 30 maja 2009, 14:40 przez Kamil232, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”