Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: krzychu212 » 30 maja 2009, 15:03

Mentor pisze:Ale dlaczego krzychu uważasz, że Franck prędzej pójdzie do Realu niż do Barcelony? :] Wyjaśnij bo nie rozumiem tego podejścia.
Między innymi dlatego, że takie mam przeczucie :D Wiem, że to żaden argument, ale tak już mam. No i Real będzie musiał ściągać cracków teraz, my tylko możemy, bo już jesteśmy najlepsi. Oni chcą wrócić na szczyt, dlatego może sie okazać tak, że Laporta nie wytrzyma konkurencji jeśli chodzi o cene zawodnika. Jak pokazała jego prezydentura to raczej nie płaci ogromnych pieniędzy za jednego gracza (takich naprawde ogromnych w stylu tego co płacił Perez). Nadziei upatruję w tym, że skupią się na Ronaldo i pewnie Kace. Napisałem też że Laporta mógłby dokonać takiego drogiego transferu, ale jest to raczej w sferze marzeń. Chciałbym tego, ale za bardzo w to nie wierzę. Ponadto nie wiemy co kryje się w głowie Ribery'ego, czy chce być absolutną gwiazdą drużyny (Real - nawet po przyjściu do Realu przykładowego Kaki), czy wystarczy mu bycie jednym z wielu (Barcelona). Na plus może być to że u nas gra już 2 Francuzów, ale znowu w Bayernie nie gra chyba oprócz niego żaden, czyli to raczej różnicy mu nie robi zbyt wielkiej. Tak więc podsumwaując nie wierzę po prostu w ten transfer, bo cena wydaje się niebotyczna jak na Laporte, a interesuje się nim również Real i prędzej pójdzie do nich bo oni wyłożą ogromną kasę jeśli nie skupią się na kimś innym.
RealFan pisze:bo zidane go przekonal, ze biel jest ladniejsza od bordowo-granatowych paskow :P

Wogóle nie jest ładniejsza :D

Wróć do „Anglia”