bosz człowieku. tutaj zachodzi ta sama sytuacja jak wcześniej. Kibic Barcy wywyższał swój zespół pisał jakieś niestworzone rzeczy, napinał się, to mu się przypominało, że 2 lata nic nie wygraliście, zeby go sprowadzić na ziemię. Nikt sam z siebie nie wchodził tutaj i nie pisał, a Barca nic przez 2 lata nie wygrała etc.Tak jednak jak sie patrzy na druzyne w przekroju 2 lat to naprawde jest sie mocnym, dlaczego np. nie w przekroju 3-4 sezonów. Co taka duza roznica. Nie róznicy nie ma, ale w konfrontacji MU- Barca liczyly sie 2 sezony, bo wczesniej bylo na strone Barcy, ktora wygrywala mistrzostwa i LM i kibic MU nie mial by zadngo argumenty, wiec dlaczego nie zawezic pola do 2 sezonów. Extra.
Facet nie napisałem, że porównywałeś Xaviego Hernandeza do kogokolwiek. Na podstawie twoich wielu postów w których wyzywałeś zawodników Angielskich od drewien czy kazałeś zmienić zawód bodaj Ballackowi bo skiksował, bo jak nie ma techniki to niech nie gra. A wymieniani gracze wcale nie byli drewniani technicznie jak Jacek Wiśniewski, ale również nie była ta czołówka światowa. Z takich twoich wpisów jasno można wyciągnąć wniosek, że dla Ciebie kto nie ma techniki Jak Xavi jest od razu drewnem... Żeby z takich rzeczy trzeba było się tłumaczyćJeden cytat gdzie porowanałem Alonso z Carrickiem. Jeden cytat gdzie oceniałem zaowdnikow z Anglii, Premiership na podstawie umiejetnosci Xaviego Hernandeza.
A to porównanie Alonso do Carricka to był przykład żeby zobrazować sytacji. A może przytoczyć Ci Twoje inne wpisy na temat Michaela? I poźniej kto wyszydzał twoje wpisy, że Carrick to bez talencie drewno etc. to był wyzywany od zaślepionych. I tak powstał mit o tym, ze kibice United wywyższają swoich graczy czy uważają Carricka za mistrza świata.