Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: Kamil232 » 30 maja 2009, 22:50

Taka dziecinna zagrywka, zeby dokopac jakiemus klubowi. Zawsze bede rozmuial jak ktos napisze, ze w przeciagu 5 lat jakas mocna druzyna nic nie osiagnela a raczej nic nie wygrała. Taki okres jaki ty bierzesz pod uwage sporo mowi o tobie. Jednak jak wyciagasz takie wnioski jak tu starasz sie tłumaczyć, to czego oczekiwać.
Bosz człowieku, jak ktoś w roku 2008 wypisywał, że Barca jest najlepsza na swiecie, ze ma najlepszych grajków etc. etc. etc. . To żeby go sprowadzić na Ziemię i ściągnąć z niebios, przypominam mu teraźniejsze czasy. Nie bede przecież pisał o roku 1939 :roll:
I co ma to oznaczać, że świadczy to o mnie? Że niby od 2 lat interesuję się piłką? :boruta: Miszcz! :D
Czy ty czytasz to co piszesz, jednym postem przeczysz poprzedniemu. Napisz, ze pisałem to odnosnie kogos innego, czy na tle rperezentacji Hiszpanii, a nie wciskaj tu glupoty, ze negowałem jego umiejetnosci w kontekscie osoby Xabiego Alonso, bo taka sytuacja nigdy nie miała miejsca.
Facet może powrót do szkoły Ci pomoże w czytaniu ze zrozumieniem. Napisałem, że ty nie porównywałeś go do Xabiego Alonso, ale ktoś inny. Ale napisałem o tym porównaniu, żeby podać przykład, zobrazować sytuacje jak to niby wygląda wywyższanie się kibiców United.

Wróć do „Puchary Europejskie”