MazurXIII pisze:Asteniu - kwalifikacje LM to jeszcze nie sama LM...a z tak chimeryczną drużyną jak Atletico to może być różnie po przerwie letniej...
Asteniu pisze:Teraz jeszcze jeden mecze z Finami, a później wakacje i bardzo ciężkie eliminacje do Ligi Mistrzów. Mam nadzieje że się uda (oby nie Arsenal).
Trafiłeś w samo sedno, bo ponoć Diego zarabia 3 mln euro na sezon, co daje tygodniowo około 60 tys euro. Ponoć MC jest w stanie dać za niego 36 mln euro (klauzula odstępnego) i 6 mln euro za sezon, jednak tak jak ktoś tutaj dobrze powiedział Forlan nie ma tam po co iść (nie licząc kasy). Najprawdopodobniej zostanie w Atletico, zresztą jeżeli wierzyć prasie to Atletico szykuje dla niego nowy kontrakt gdzie miałby zarabiać coś około 4,5 mln euro na sezon.MazurXIII pisze:szczególnie,że Forlan to nie Aguero - raczej odejdzie,gdy trafi się intratna oferta (najmłodszy nie jest - zarabia u was w granicach 60k tygodniowo - a taka Barca czy MC spokojnie mogą mu dać 100-120k...).
Nie zapeszaj, bowiem Atletico na 100% zagra z jakimś bardzo dobrym klubem, może to być nawet Arsenal, Olympique Lyon czy AC Milan (jeżeli zajmą czwarte miejsce). Ponadto to Shakhtar czy Sporting Lizbona to także kluby które są w stanie wyeliminować Atletico, więc te 99% to zdecydowanie przesada. Myślę że 65 % to taka w miarę realna ocena.RealFan pisze:jakos nie chce mi sie wierzyc, zeby forlan odszedl z druzyny, ktora na 99% zagra w fazie grupowej cl i bedzie miala spore szanse na runde pucharowa
Jestem bardzo ciekawy co wówczas by zrobił Forlan, gdyby Barca dała 36 mln euro (chodzi o to aby Atletico nie miało już nic do gadania). Nie był bym zły gdyby odszedł do Barcy, bo rozumiem że pokusa gry razem z Iniestą, Xavim czy Messi była by strasznie kusząca.RealFan pisze:ale gdyby taka barcelona sie postarala to pewnie by odszedl.
Mentor pisze:Gratulacje.
Dziękuje (chociaż nie wiem czy są one do mnie kierowaneSammyy pisze:Gratuluję.
Zajebiście tutaj w tym filmiku słychać kibiców : Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo Uruguayo. I po co Diego miałby odchodzić z AtleticoBienias pisze: