U jakiegoś buka była w ogole opcja grania 1X na Wisłe?emdżej pisze:Wisła - Śląsk 1X
a wracając do tematu...
Typ na dzisiaj:
Będzie ciężko, by wszedł ale już od paru kolejek gram na gości i dzięki nim ogrywam buków, znowu muszę im zaufać
o kogo chodzi?
Poli Timisoara - Unirea 2 (2,75)
Drużyna Dana Petrescu to obecnie lider rumuńskiej pierwszej ligi, jeśli uda im się wygrać to praktycznie przesądzą o tym, że zdobędą mistrzostwo w tym roku. Mecz bardzo ciężko, żeby nie powiedzieć najtrudniejszy w całym sezonie, drużyna Timisoara zajmuje 3 miejsce, mimo, że na wyjazdach nie gra rewelacyjnie to u siebie jest piekielnie mocna, ostatnia passa 7 zwycięstw pod rząd u siebie mówi sama za siebie. Znowu podopieczni Dana Petrescu będą musieli się wznieść na wyżyny umiejętności by odnieść zwycięstwo, będzie ciężko, ale wydaje mi się, że ci piłkarze, odpowiednio zmotywowani przez doskonałego trenera jakim jest Dan, są w stanie pokonać Timisoare, która w zasadzie już o nic nie walczy, bo grę w lidze europejskiej ma zapewnioną także nie powinno im robić wielkiej różnicy czy będą trzeci czy piąci na koniec sezonu, a Unirea dzisiaj nie odpuści. X2 to pewniak wg mnie na niedzielę, ale ja stawiam czyste 2. W zasadzie od tego meczu zależy kto będzie miał mistrza.