No najważniejsze będzie aby utrzymać obecny skład. Wzmocnienia pewnie jakieś będą, jednak żadnych wielkich transferów nie będzie, no chyba że odejdzie ktoś ważny, bo ponoć za wiele kasy to nie ma. Więc wole utrzymać obecny skład + parę małych zmian.RealFan pisze:ty pesymistojak zostana w klubie najwazniejsi pilkarze i ktos ciekawy sie pojawi to powinnicscie awansowac. moze mnie fantazja poniosla, ale ja chciec 4 hiszpanskie (no w tym wypadku 3 i jeden katalonski
) kluby w fazie grupowej i nie brac pod uwage innej mozliwosci
![]()
Gregory Coupet odchodzi, bo chce jeszcze gdzieś pograć. Leo Franco odchodzi, bowiem kończy mu się kontrakt, a wraz z wprowadzeniem w Atletico planu oszczędnościowego chciano mu zarobki znacznie obniżyć na co on nie wyraził zgody i do podpisana nowej umowy nie doszło, tak więc bramkarza trzeba kupić i jeżeli wierzyć Hiszpańskiej prasie, to Sergio Asenjo jest już zawodnikiem Atletico Madryt, a wszystko ma zostać ogłoszone po powrocie Atletico z Finlandii, czyli gdzieś 3-5 czerwca. Właśnie teraz przeczytałem że wczoraj Leo Franco pożegnał się z kibiciami. Trochę smutno się robi, bo był on zawsze w 101% profesjonalistą i mimo iż wybitnym bramkarzem nie był to z pewnością do bardzo solidnych można było go zaliczyć i nie raz ratował na dupę.RealFan pisze:bramkarza to atletico tak bardzo nie potrzebuje. leo franco nie jest zly. gorzej jak widze tych przecietniakow na obronie.
Właśnie teraz widzę taki tytuł newsa : <b>"Abramovich to deliver £50M Aguero to new Chelsea boss Ancelotti.</b> Mam nadzieje że jeżeli to prawda to Aguero odrzuci po raz kolejny ofertę Chelsea. Ostatnio w każdym wywiadzie powtarzał że chce zostać w Atletico, bo świetnie się tutaj czyje, kibice go bardzo szanują, klub się rozwija itd. Ponoć Giannina Maradona namawia Aguero do pozostania w Madrycie, bowiem bardzo podoba jej się w stolicy Hiszpanii.
Hahaha, teraz przeczytałem fajnego newsa, o to jego fragment :
The problem, however, lies with wages. If Barca offer him a contract with reduced wages, as some are suspecting they might, Eto'o will study offers from Milan, Manchester City, Chelsea and Atletico Madrid.