Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 01 cze 2009, 0:11

Dochodzą mnie słuchy (ludzie mówią na mieście, wysyłacie emaile, ślecie smsy) że wiele osób nie wie dokładnie co i jak będzie w LM od przyszłego sezonu. No to macie http://pl.wikipedia.org/wiki/Liga_Mistr ... _2009/2010 Nigdzie nie widzę Znicza więc raczej można ufać wikipedii.
Zastanawia mnie czemu IV runda nie jest nazwana wzorem poprzednich 'IV runda' tylko 'play-off'. Jeśli to nie inwencja twórcza to może w tej fazie jak to w play-off bywa najlepszy zagra z najgorszym czyli że będzie brany pod uwagę ranking UEFA. No bo trochę dziwnie byłoby gdyby Arsenal wylosował Atletico a nie grał np z najsłabszym wg rankingu w tej fazie Anderlechtem (przykładowo i gdyby ten awansował).

Aha i nie wiem czy to jakaś zorganizowana akcja i ktoś nie lubi Violki czy po prostu nie zna przepisów bo tutaj Genoa zagra w el. LM tak samo jak na stronie La Gazzetty :P

PS Jest odnośnik także do Ligi Europejskiej (tu trzeba stworzyć nowy temat, może ktoś to ładniej zrobi niż ja wrzucajac suchy link więc poczekamy na chętnego) i w przypisach link do newsa na... pilka.pl :smile2:

Wróć do „Puchary Europejskie”