Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: przembal » 01 cze 2009, 19:45

Ja mysle ze jesli Bastian bedzie gral w Bayernie do konca kariery to tym symbolem zostanie ma przed soba jeszcze spokojnie 10 lat grania wiec wtedy bylby u nas 20 lat, grajac tak dlugo dla jednej druzyny bedzie symbolem FCB czy tego chcemy czy nie. Ja bym chcial.

Natomiast co do jego umiejetnosci na boisku to wg mnie dobrze na jego gre wplynelo by odejscie Ribery'ego - ilekroc nie ma francuza na boisku Bastian notuje bardzo dobre wystepy, moze ma gdzies w psychice zakodowane (zreszta jak wielu innych naszych pilkarzy) ze gdy gra Franek to on juz jakos tam sprawe zalatwi i nie ma co sie wysilac, moze tak jest ułożona taktyka druzyny nie mam pojecia, faktem jest ze gdy brakuje francuza Bayern wcale nie gra slabiej, a za to znacznie bardziej zespolowo i Bastian gra wtedy pierwsze skrzypce w druzynie.

Tak wogole to ja jestem z kazdym dniem coraz mocniej przekonany o tym zeby sprzedac Francka do Realu, czy innej drukarni pieniążków i kupic za to kilku mlodych swietnych pilkarzy np za 3 lata Bayern wg mnie powinna wygladac tak:
----------------Adler----------------
Srna---Marte---Hoewedes---Lahm
Marin--Tymo--Kroos--Bastian
-----Gomez----???------------

I mysle ze jesli ci pilkarze rozwinali by sie tak jak sie wobec nich rokuje to mielibysmy naprawde silna jedenastke zlozoną z pilkarzy, ktorzy nie marudzili by co chwile o odejsciu i czuli by jakis emocjonalny zwiazek z klubem. No ale to jest tylko moje gdybanie

Wróć do „Niemcy”