Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Babel » 01 cze 2009, 20:21

Nie wiem w czym Quaresma byl pożyteczniejszy od Manciniego. Chyba tylko tym, że w połowie go wypożyczyli do Chelsea i nie powodował bólu zebów ogladajacym jego gre. Ja wiem, że to moze przypominac troche argumentacje wyższości Świat Bożego Narodzenia nad Wielkanoca, ale jestem przekonany, że jakby Mancini miał takie sytuacje jak choćby Quaresma z Torino to na pewno by je wykorzystał. Prawda jest taka, że jak Brazylijczyk trafił na ławke to praktycznie na niej pozostawał do końca. Nawet gdy sezon był juz rozstrzygniety. Boski Ricardo, ze wzgledu na to że miał być boski, dostawał tych szans zdecydowanie wiecej od Mourinho, szans jakby na siłe by go wreszcie przełamac. Do czasu.

Ja jestem zwolennikiem recyklingu piłkarzy, niz sie ich pozbywania, wiec niezaleznie od tego co zdecyduje zarzad z trenerem, mam nadzieje że swoje szanse jeszcze dostana i odbuduja sie. Choć Quaresma troche wiecej kosztował i tu trzeba brac pod uwage jakby trafiła sie swietna oferta (np. wspołwłasnośc za 10 baniek) to naelzy ja rozwazyc choćby ze wzgledu na odzyskanie pewnej sumy pieniedzy.
creek pisze: ktory moim zdanie jest njwiekszym niewypalem Interu ostatnich lat
:o
Gresko, Vampeta, Farinos, Okan Buruk, Van der Meyde, Georgatos. Naprawde byli gorsi.

Wróć do „Włochy”