Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: majer13 » 02 cze 2009, 20:26

smurano pisze: Skład nam sie troche sypie. Anderson przed operacją, Owen H ma opuścić początek sezonu i Rio też kontuzja :x
Sypie się nie zagra Owen na początku sezonu który i tak nie grał przez cały ostatni sezon ... Nie uznalbym tego za sypanie się skladu poza tym mamy juz po sezonie więc nie wiem po co w ogóle ta uwaga ;)
smurano pisze:Usówali
Usuwali ;)

Co do transferów to potrzebujemy ewidentnie kolesia który będzie mógł grać typowego snajpera na szpicy ... Tevez raczej odejdzie, Roo powinien grać cofniętego co już wyżej zostało napisane a Berba na szpicy jako łowca bramek jakoś mi nie pasuje to raczej nie jego styl ... Brakuje nam swojego czasu takiego RVN-a ... Może spróbować ściągnąć Klasa niby nic nie pokazywał raczej będzie z Realu do wyciągnięcia a chłop ma taki talent i potencjał że naprawdę można by tego spróbować. A Agbonlahor :?: Byłby co prawda bardzo drogi ( jak wiemy transfery wewnątrz angielskich klubów trochę kosztują) ale chłopak jest naprawdę bardzo dobry. Strzelił w tym sezonie 11 bramek jest bardzo dynamiczny szybki młody i co najważniejszy obyty z angielską piłką dla mnie ten zawodnik byłby idealnym wzmocnieniem dla nas ... No i oczywiście przydałby się skrzydłowy i jak już wcześniej pisałem Valencią bym nie pogardził ;)

Wróć do „Anglia”