Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2272
Kibicuję: AC Milan

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Enjo » 03 cze 2009, 16:59

Michał M pisze:ławka: bramkarz-van Buyten (Breno), Ottl, Schweinsteiger, Altintop, Sosa (Baumjohann), Klose/Olic, Toni/Mueller

Cytuję całość bo trochę z szokowały mnie te nazwiska.Belg, Breno, Ottl rozumiem, ale dlaczego Bastian ?Jeżeli wyraża chęć gry w Bayernie i od razu idzie w odstawkę to szkoda jego kariery bo jako grzejnik zmarnuje się, a piłkarz z niego słaby nie jest.Napisałeś, że Hleb lub mogą grać na prawej pomocy, a dlaczego nie Bastian ? Jak już to lepsze wyrzucenie Van Bommela [ w Twoim ustawieniu gra jest 2 defensywnymi ] i na play maker'a VdV a na prawą Bastian i Bayern ma jedną z lepszych linii pomocy.
Napad - jak dla mnie Toni może odejść bo na bank nie będzie grał tyle ile dotychczas i suma 10 mln całkiem realna [ można go wcisnąć jakimś Szejkom [ City? ]].Na pewno będzie grał Gomez [ i słusznie ] oraz ktoś z pary Klose - Olic, tutaj mam dylemat bo oby dwaj to świetni gracze i będzie decydować dyspozycja tygodnia.
Co do odejść to Ottl raczej nie przyda się do niczego, Rensinga z dopłatą można oddać do Sportfreunde Siegen [ przy całym szacunku do tego Klubu ] bo to jego poziom, Mueller do wypożyczenia i można montować fajną paczkę w Bayernie.

Wróć do „Niemcy”