Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: przembal » 03 cze 2009, 20:46

Co do sprowadzenia nowych graczy na ten sezon to:

Nowym trenerem Realu jest Pelegrini i jest on podobno fanem VDV wiec pewnie zostanie w Realu. Ja wolalbym z Realu wyciagnac Snijdera i postawic go na srodku pomocy.

Hleb wg slow Uliego jest do wziecia w kazdej chwili i jego transfer bedzie zalezal od tego, jak wyjda inne starania.

Prawa obrona jest wg mnie oczywista - priorytetem jest Srna ( dla mnie juz 2 sezon) i jego chce ogladac w barwach Bayernu.

Jesli chodzi o bramkarzy to ja bym nic nie robil tzn jesli nie wyjdzie transfer Neuera to nie podejmowalbym jakichs pochopnych decyzji, kupowal kogos na sile itd Butt broni bardzo dobrze i spokojnie jeden sezon z nim wytrzymamy w bramce, sa inne palace potrzeby a kto wie moze Rense eksploduje?? Sam nie wiem czemu tak slabo bronil przez wieksza czesc sezonu. Moze to wynikalo z tremy ktora go zrzerala. zastopic legende klubu i bramki nie jest latwo, moze z braku ogrania?? Mam taka cicha nadzieje, ze moze jeszcze beda z niego ludzie i bedziemy miec wychowanka w bramce.

Bardziej frapujaca mnie od bramki pozycja jest srodek obrony. Mamy Lucio i Martina, niby jedni z najlepszych stoperow. To czemu popelniaja takie bledy?? Wydaje mi sie nieprawdopodobne zeby Klinsman zepsul zgranie tych zawodnikow. U Ottmara grali rewelacyjnie a teraz to jest poprostu masakra. Van Buyten raczej od nas odejdzie, Breno nie prezentuje poziomu wystarczajacego na LM. Wiec tutaj tez bym upatrywal jakiegos wzmocnienia i moim faworytem jest Mertesacker w duecie z Lucio lub Demichelisem (zalezy od tego, ktory bedzie w wyzszej formie) a Belga poslalbym do Marsyliii, Breno do np H96 i Badstubera na lawe.

Wróć do „Niemcy”