Re: Pewniak dnia - konkurs (organizacyjny)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Pewniak dnia - konkurs (organizacyjny)

Post autor: Aker » 03 cze 2009, 22:20

rozumiem, że najlepiej jest się trzymać jednego buka bo nie będzie szukania ktory buk ma najwyższą ofertę i ułatwi to sprawdzanie organizatorom czy dany gracz nie zawyża kursu także proponuje, że jeśli mamy zmienić buka to na jednego a nie kilka.
A co do propozycji majera to wg mnie mozna już to wdrożyć w tym miesiącu bo nikt jeszcze nie oddał swojego typu na ten miesiąc.

Osobiście jestem rozdarty pomiędzy Gamebookers, ktory ma szeroką ofertę ogólnie (np. wcześniej wspomniany przeze mnie zwycięzca Roland Garros, w żadnym innym buku nie znalazłem takiej oferty), a Betsafe, który ma świetną ofertę piłkarską sięgająca nawet czwartej ligi polskiej! A jak np. dla mnie to bardzo ważne bo często gram na swój regionalny team Błękitnych Gąbin, którzy od nowego sezonu będą grali właśnie w czwartej lidze więc nie raz w pewniaku dnia bym dał na nich typ :)

mój typ gamebookers albo betsafe

EDIT. Jestem za betsafe, bo przypomniało mi się ze u nich można poprosić support o dodanie jakiego się chce typu do oferty np. własnie zwycięzca Roland Garros i oni dodają to do oferty zazwyczaj po dobrym kursie nawet, przynajmniej tak było jeszcze przed miesiącem także mój głos dla betsafe.com

EDIT2. No i tak jak mówiłem za 20 minut ma być oferta na to kto wygra Roland Garros 2009 (mężczyźni) na betsafe.com :D

no i dodali - sami sprawdźcie :)
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 22:53 przez Aker, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Bukmacherka”