A co do propozycji majera to wg mnie mozna już to wdrożyć w tym miesiącu bo nikt jeszcze nie oddał swojego typu na ten miesiąc.
Osobiście jestem rozdarty pomiędzy Gamebookers, ktory ma szeroką ofertę ogólnie (np. wcześniej wspomniany przeze mnie zwycięzca Roland Garros, w żadnym innym buku nie znalazłem takiej oferty), a Betsafe, który ma świetną ofertę piłkarską sięgająca nawet czwartej ligi polskiej! A jak np. dla mnie to bardzo ważne bo często gram na swój regionalny team Błękitnych Gąbin, którzy od nowego sezonu będą grali właśnie w czwartej lidze więc nie raz w pewniaku dnia bym dał na nich typ
mój typ gamebookers albo betsafe
EDIT. Jestem za betsafe, bo przypomniało mi się ze u nich można poprosić support o dodanie jakiego się chce typu do oferty np. własnie zwycięzca Roland Garros i oni dodają to do oferty zazwyczaj po dobrym kursie nawet, przynajmniej tak było jeszcze przed miesiącem także mój głos dla betsafe.com
EDIT2. No i tak jak mówiłem za 20 minut ma być oferta na to kto wygra Roland Garros 2009 (mężczyźni) na betsafe.com
no i dodali - sami sprawdźcie