Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: krzychu212 » 05 cze 2009, 13:23

Mentor pisze:Krzychu, ale tutaj nie ma się nawet co wydawać bo inna opcja po prostu nie istnieje :P Na środku obrony mamy nadmiar obrońców i kogoś będzie się trzeba pozbyć (!) a na lewej mamy braki tak więc jest się nad czym zastanawiać? Nie. Jeżeli zarząd myśli o sprowadzeniu Mxawella to tylko i wyłącznie w takiej roli jaką pełnił Sylvinho.
Nie chciałem na cwaniaka wyjść że niby taki pewny jestem :P Nie piję do Ciebie, ale ogólnie tak mam, że mi sie 'wydaje' :P

Ibra jakoś mi mimo wszystko nie pasuje, ale może dałoby to trochę świeżości, żeby nie powtórzył sie scenariusz z sezonu 2006/07 i 'drużyna 6 pucharów' :? (taką miała przynajmniej być). Wiem, że jest to inna drużyna, ale ryzyko zawsze jest, a Ibra z chęcią by sie połakomił na tytuł w Hiszpanii czy LM :P

Co do Pepa to widać jak jest dojrzały i trochę dziwie się Laporcie że sam o tym nie pomyślał, choć może chciał pokazać że podobała mu się praca Guardioli, żeby nie było nietaktu ze strony zarządu po takim sezonie. A może Joan już wie że kandydat zarządu zdobędzie fotel prezesa za rok :P ? Coś ostatnio było o tym kogo prawdopodobnie desygnuje zarząd do kontynuacji. Jeśli w następnym sezonie pójdzie wszystko dobrze i koleś się więcej będzie pokazywał, to ma szanse, ale konkurencja nie będzie spać. Zobaczymy jakie propozycje przedstawią, właśnie to dopiero za rok czyli można na razie poprzestać z tą dyskusją :D.

Wróć do „Hiszpania”