Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Toudinho » 05 cze 2009, 18:10

Co do Roystona, wywarł na mnie wrażenie jedynie pierwszym meczem, w którym bodaj strzelił bramkę z Sevillą. Później było już tylko gorzej raz, że nie ma przypisanej pozycji, dwa jest słaby psychicznie po wygwizdaniu podnosił się przez 1,5 miesiąca. Jest to zawodnik 22 letni a w jego wieku powinien grać na miarę oczekiwań. Dla mnie ten piłkarz jest na wylocie, blokuje np. Granero, który radzi sobie bardzo dobrze w La Liga, a patrząc na historie pozycji boiskowych Roystona, to znacznie częściej szarżował z przodu, w większości przypadków nie wnosząc nic więc w jego miejscu spokojnie mógłby grać Granero, nie mówiąc już o Matadorze. Royston to niespełniony talent, i to skromny talent, nie wiem czym on zaczarował Calderona. Daliśmy za niego 13-14 mln... A jak dostaniemy 5 będzie dobrze. No chyba, że go wypożyczymy, może faktycznie to talent na miarę taką by grać w Realu :P .

Co do Kasmirskiego to ciekawe jak by sobie poradził. Alvaro Alberoa w L'poolu sobie radzi, a u nas jak było?

Prasa donosi o tym, że interesujemy się Juanem. A niech mydlą oczy, ja mam nadzieję, że choć z Ches uda się pozyskać Albiola.

Wróć do „Hiszpania”