Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Logan » 06 cze 2009, 16:02

michal2 pisze:Sport zespolowy, to prawda ale(...)DM to kluczowa pozycja.
Hehehe :spoko:
fieldy pisze: może nie do końca precyzyjnie się wyraziłem mówiąc, że Milan go nie chce - agent Ade mówił [właściwie to trochę marudził/narzekał] że nikt z Milanu się jeszcze po jego klienta nie zgłosił :]
A sam zainteresowany mówił, że to Arsenal go stworzył i dlatego nie może odejść, i że na 100% zostaje na przyszły sezon. :chill:

Ale tak, wiadomo Milan jest jak Beyonce :P :lol:
fieldy pisze:
Logan pisze:W ostatnim sezonie każdy, podkreślam każdy, grał o klasę gorzej
Moim zdaniem Robin np dawał radę.
Ok, co do Robina i Almunii to jeszcze mozna powiedzieć że grali na tym samym poziomie. Gry Songa, Nasriego, Arszawina nie ma sensu porównywać do roku wczesniej z wiadomych względów :wink:
fieldy pisze: Wiele informacji się pojawia, ze niby Wenger chce pozyskać obrońcę Ajax - nie pamiętam teraz nazwiska, 23 letni stoper za ok 10 mln.
Nie ściemniaj, wszyscy wiedzą że chodzi o kapitana Ajaxu - Vermaelena. Parę dni temu czytałem że ma być oficjalne potwierdzenie transferu w ciągu 48 h :warrior: 180 cm i 73 kg jak na stopera w Anglii to jednak trochę skromnie :roll: Ma w prawdzie niezły wyskok, jest odwazny i dzięki temu sporo bramek strzela głową, ale to jednak Holandia a nie Anglia, Włochy czy Hiszpania. Widziałem kilka meczów Ajaxu, ale mało uwagi zwracałem na ich grę w obronie, także nie wiem.

Wenger na pewno wyda grubszą kasę na co najmniej jednego zawodnika. A jak wyda te kilkanaście mln to na bank będzie to niezły rzeźnik :chill:
Trzeba na najbliższy czas uzbroić się w cierpliwość i czekać na oficjalne potwierdzenie na klubowej stronie.

Wróć do „Anglia”