Coś mi się ubzdurało, że mniej więcej tyle chcecie zapłacić. Jeżeli będzie to +;- 70 mln to w moim odczuciu niewiele to zmienia.brylancik pisze:Można się dowiedzieć dlaczego cały czas twierdzisz że transfer Kaki kosztuje 80 mln??
Ja nie pamiętam, ale być może tak było. W każdym bądź razie moja wypowiedź nie jest podyktowana jakimikolwiek słowami Laporty a tak odebrałem Twoją dygresjęRealFan pisze:przeciez laporta nie raz juz sie wypowiadal o tym, jak to real psuje rynek. ostatni raz chyba nawet calkiem niedawno.
Jeśli chodzi o wartość Ronaldinho to wyszło Ci 20-22 mln a więc tyle ile zapłacił za niego Milan przed rokiem. Sytuacja Brazylijczyka nie poprawiła się w stosunku do ostatniego sezonu na Camp Nou tak więc mógłbym się z tym ewentualnie zgodzić.
Wracając do Kaki to ja się absolutnie nie dziwię, że chcecie dać za niego wielkie pieniądze. Zakładając, że Barcelona chciałaby ściągnąć Kakę możemy być pewni, że nie da takich dużych pieniędzy bo dla nas z różnych powodów nie jest wart tyle co dla Was. Tyle tylko, że wszelkie transfery to naczynia połączone tworzące rynek. Płacąc krocie za Kakę chcąc nie chcąc wpływacie na cenę innych piłkarzy o podobnym statusie i klasie. Ot cała filozofia.
Na dzień dzisiejszy szanse transferu Ibry do Barcelony oceniam na niewielkie tak więc chillout.