tak a co to wstyd Etus grac we Freshu, gdzie grał miedzy innymi Premier, Pete ROck, CNN czy De la SOul. Ja nie mowie, ze to jest Bog wie jaki klub, ale to ze zaprasza ludzi światowej sławy to trzeba mu oddać...
Chodzi Ci o wielkość miast?
czlowieku gra sie tam gdzie Cie zapraszaja, zarowno, PIh jak i TEde, Sokol i POno, czy MOlesta grali w miastach o roznych wielkosciach. Dla mnie nie ma nic złego w tym, że ktośgra koncert w bardzo małym mieście, ważne jaka tam jest publika i jak go ludzie odbieraja. Czemu mamy odbieraćszanse ludziom, chcącym zobaczyć na żywo lubianego rapera tylko dlatego, że są z małego miasta i nie zawsze mają możliwość pojechać kilkaset kilometrów gdzieś tam na jakąś imprezę. Ja nie hejtuje, tego ze Sokol zarabia kase, ja wszystkim zycze zeby zarabiali kase na tym co lubia. WKurwia mnie tylko to, ze Tede, ktory jest w POlsce legenda duza wieksza niz Pih. NIkt mi nie powie, że Adam zrobił więcej dla hh w polsce niż jacek. A jest jechany za to, ze wystapil w NIani, ze ma program na TVN Turbo i za kryminalnych. Pezeta o to sie nikt nie czepiał. TDF nigdy nie mowil, ze nie chce zarabiac hajsu, a dawanie tutaj przykladu, ze nagrał wyscig szczurów a potem zarabia konkretny hajs jest mega z dupy. Jak ktos nie rozumie, różnicy to nie mamy o czym rozmawiać. A Wojtek S. zawsze był prawilniakiem z krwi i kości, zawsze mowił o kiczu polkich wykonawców a potem z nimi występuje. Gdzie tu sens. Jaram sie pierwszym WWO, pierwszym ZIp Składem. WOjtka zawsze uyważałem, za człowieka, który coś tam ma do powiedzenia, ale teraz patrze na to z dystansem.
Etus, Ty robisz jednocześnie z PIha pół boga pół człowieka, a Tedego mieszasz z błotem. GDzie tu sens?
Z liroyem sprawa wygląda inaczej. On nie był jechany za to, że sprzedał tyle płyt, no ludzie... Wzgórze też sprzedało tyle, że liczymy w setkach tysięcy, Kaliber to samo.