Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 07 cze 2009, 16:27

Killerbean pisze:Bo yaya i keita wyjeżdżają na PNa więc 2 miesiace beda mieli z głowy , ponadto mówia o chęci zakupu mascherano . Tak wywnioskowałem + pep chce szersza kadre .
Nie wiem skad sie biore te informacje o transferach na linii Premiership -> Barca. Jeszcze co jeden to bardziej absurdalny. Toure podobno nie przyjal oferty nowego kontraktu. Jednak mam nadzieje, że klub dojdzie z nim do porozumienia, źle z nim postapiono, tak naprawde oszukano go, teraz po tak udanym sezonie sie nie dziwie, ze chce spora kase. Co do wyjazdu Keity i Toure, Seydou raczej długo sobie tam nie pogra, a w kadrze jest jeszcze Busquets i jesli zostanie podpisany nowy kontrakt to w rezerwie bedzie Xavi Torres, wiec takiej biedy nie bedzie. Dal Rafy ta pozycja takze by nei byla nwooscia, choć u Pepa nie grał w drugiej lini, jednak w razie jakies ogromnej katastrofy bedzie i on.
Kadra miala zostać wzmocniona/ uzupełniona, wiec licze, ze przyjdzie ktoś w miejsce Eidura, Hleba, ktoś kto bedzie mial umiejetnosci na miare Barcelony, kto pociagnie gre gdy nie bedzie np. Iniesty. Reszta zalezy od tego kto moze odejsc. Zobaczymy co Pep chce zrobić z Martinem, jesli wrócic ma Henrique i pozostanie Milito, gdzie sa pozytywne wiadomości, to dla Maritna na środku nie ma miejsca. Lewa, albo wypozyczenie/ sprzedaż(w co watpie).

Wróć do „Hiszpania”