Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Pewniak dnia

Post autor: Aker » 08 cze 2009, 8:18

MŚ Kwalifikacje 2010 - Europa
Finlandia - Rosja 2 (1,75 * 2 = 3,5) pewniak

Nie uznałeś mi fieldy typu na Federera, że wygra Rolanda Garrosa po kursie 1,7 - nieregulaminowy typ? ok. rozumiem, nie mam pretensji, więc na środę proponuję pewniaka na Rosję po niezłym kursie, osobiście myślałem, że dadzą max 1,5. Mam nadzieje, że się zwróci za Federera :)

Reprezentacja Rosji gra solidny futbol, obecnie zajmują w tabeli drugie miejsce z dorobkiem 12 punktów, mają przewagę dwóch punktów nad reprezentacją Finlandii i stratę 4 punktów do reprezentacji Niemiec, lecz warto zauważyć, że mają rozegrany jeden mecz mniej niż reprezentacja Niemiec. Jeśli Rosja wygra w środę, zbliży się na 1 pkt do reprezentacji Niemiec. W Niemczech Rosja poległa 2-1, więc u siebie na pewno będą chcieli się zrewanżować i wygrać, a jeśli wygrają to wyprzedzą o 2 punkty reprezentację Niemiec i wyjdą na prowadzenie w grupie 4 premiujące bezpośrednim awansem do MŚ w RPA 2010, więc jest o co grać. Aby zając pierwsze miejsce muszą 1) wygrać z Finami 2) pokonać Niemców u siebie. Pierwszy krok mogą zrobić już w środę i jestem pewny, że podopiecznym geniusza Guusa Hiddinka się to uda.
Rozpatrując mecze Finów u siebie ostatnio reprezentacja Finlandii wygrała 2-1 ze słabiutkim Liechtensteinem, wcześniej wygrali 1-0 z Azerbejdżanem i zremisowali 3-3 z Niemcami. Rosja ma o wiele mocniejszą defensywę od Niemców (w ostatnich 3 meczach Rosjanie nie stracili gola), więc o stracie 3 goli nie ma mowy. Po za tym ostatnie 3 mecze pomiędzy Finlandią, a Rosją to za każdym razem przekonujące zwycięstwa Rosjan (3-0,3-1,6-0) także jak widać Finowie od dawna mieli problem ze strzelaniem goli reprezentacji Rosji, w środę będzie nie inaczej.
Ogólnie polecam również granie handi na Rosję, myślę, że powinno wejść ;)

Wróć do „Bukmacherka”