Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Metal » 08 cze 2009, 12:32

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to iż hiszpańskie media ucinają wywiady z Riberym, tak aby wyszło iż chce grać w Realu. Jednak jak sam zawodnik podkreśla - dobrze czuje się w Monachium, a z jego 'pełnych' wypowiedzi wynika iż odejdzie tylko w przypadku braku sukcesu na arenie międzynarodowej. Czyli podsumowując - Bayern się nie wzmocni odpowiednio (nie dojdzie rozgrywający, prawy obrońca oraz bramkarz) to Francuz pewnie odejdzie, bo bez takich graczy sezon w LM nie będzie zbyt owocny.

Czytałem sobie ostatnio forum kibiców Realu i już wiem czemu mam do nich obrzydzenie, wiem że też są normalni, ale niestety większość jest naprawdę zabawna, w złym znaczeniu tego słowa. Po primo - pisanie iż Franck chce odejść bo Real to znacznie lepszy klub od FCB. Znacznie lepsze to jest Barca, a obecnie Królewscy z Bawarczykami stoją na jednym poziomie. Ale nic nie przebije jednego komentarza :rotfl: (jest na forum rm.pl - w temacie o Riberym, strona 64), a więc - wg jednego fana Królewskich, Ribery powinien odejść, gdyż zapewne ma większe ambicje niż walka co rok o 1/8 Ligi Mistrzów :haha: Co jak co, ale mówi to kibic, którego klub od lat nie przeszedł tej bariery, z ust takiego człowieka jest to naprawdę zabawne :rotfl:

Reasumując życzę wam szczęścia kibice Realu, ale jeżeli Bayern się odpowiednio wzmocni, a Rummenige zapowiada wzmocnienia, to Real nie ma co liczyć na Francuza. Pozdrawiam.

Wróć do „Hiszpania”