Ja min. bylem wielkim fanem gry Pique , ale tego ze odszedl nie zaluje. Evans znakomicie wypelnia swoje obowiazki. Druga sprawa ktory lepszyMorrow pisze:Kretynizm jaki się przewija w niektórych postach woła o pomstę do nieba. Niektórzy kibice MU też już nie pamiętają jak Pique zbierał dobre noty za niektóre występy i domagano się go w pierwszym składzie na stoperze zamiast Browna. Z kolei rkoemana i jego teksty o tym jak słaby jest Evans sobie daruję. Szkoda komentować. Albo to napinka na poziomie gimnazjum albo zerowa wiedza na temat tego o czym sie pisze.
Btw bardzo przyjemnie czyta sie twoje przemyslenia
Mi sie wydaje ze skrzydla sa w porzadku. Nie mozemy zapomniec ze w rezerwach ogrywa sie Tosic. Fakt ze sprowadzony za 5 mln euro ale chyba nie po to sprowadzamy zawodnikow zeby sie potem ich pozbywac. Park sie wyrobil w tym sezonie , mamy Crisa, Giggs moze grac, od biedy Roo . No i Nani , ciagle wierze ze sie obudzi z tego letargu i zacznie grac na miare swojego potencjalu, a kilka razy pokazal ze ma ogromny.Morrow pisze:Niezaleznie od odejscia Teveza i tego czy Cris pojdzie w cholere czy tez nie potrzebujemy skrzydlowego
Bardziej jestem przekonany o kupnie napastnika. Imponuje mi to co w niemieckiej Bundeslidze poczyniali Grafite i Dzeko , ale czy oby to klasa na United ? Licze ze Fergie nie poskapi grosza i postara sie o Benzeme. Moze E2 ? Niby konczy sie kontrakt, niby nie wiadomo co dalej z nim . Z forma dla mnie to absolutne Top 3 wsrod napastnikow na calym globie. W Fenerbahce nieciekawa sytuacja, mozna skorzystac i sprowadzic Guize - calkiem fajna opcja. Nieglupio byloby powalczyc o Ville ... Jest tych kilka opcji, przy odejsciu TVZa napastnik potrzebny. Niestety Fraizera i kilku mlodych na ktorych mimo wszystko po cichu liczylem nie dalo sie zatrzymac
http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... _wylocie_/
http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... hull_city/
Jak dla mnie typowy najemnik , nic wiecej.MGiggs pisze:Henry kiedys powiedział że jak odejdzie z Arsenalu to nigdy nie zagra w innym angielskim klubie, Tevez niestety myśli inaczej