Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

red85

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: red85 » 08 cze 2009, 13:43

Mi sie wydaje ze skrzydla sa w porzadku. Nie mozemy zapomniec ze w rezerwach ogrywa sie Tosic. Fakt ze sprowadzony za 5 mln euro ale chyba nie po to sprowadzamy zawodnikow zeby sie potem ich pozbywac. Park sie wyrobil w tym sezonie , mamy Crisa, Giggs moze grac, od biedy Roo . No i Nani , ciagle wierze ze sie obudzi z tego letargu i zacznie grac na miare swojego potencjalu, a kilka razy pokazal ze ma ogromny.
Mamy jednego światowej klasy skrzydłowego i całą resztę wyrobników. W napadzie mamy dwóch zawodników z najwyższej półki + mogący tam grać Ronaldo + największe młode talenty w osobach Welbecka i Machedy. Ja nie mam wątpliwości - skrzydłowy potrzebny jest nam dużo bardziej niż napastnik.

Tosić przez ostatnie miesiące nie pokazał nic więcej niż Martin, który zagrał żenująco z Hull. Można się łudzić, że Llajic zaraz po przejściu da radę, ale chyba mało kto w wierzy. Można jeszcze kombinować z Fabio na skrzydle, ale jaki to ma sens ?

Campbell odchodzi, bo trzeba było zrobić miejsca dla wyżej wymienionych. Simpson pewnie też pójdzie w odstawkę, ale co do Gibsona to nie jestem pewien. Wydaje mi się, że dostanie szanse w przyszłym sezonie, w każdym razie zasłużył na nią.
Jak dla mnie typowy najemnik , nic wiecej.
Ot co.

Wróć do „Anglia”