Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Killerbean » 08 cze 2009, 14:24

ale o ile brak kolejnego środkowego obrońcy ( nawet world class jakim jest Vidic ) jestem w stanie zrozumieć o tyle . O tyle defensive midfielder / midfielder takowy by nam sie przydał . Nie chodzi tu tylko o spekulacje dot. odejścia Toure . Ale perspektywa wyjazdu 2 grajków na PNA . Nie wiadomo jak z formą będzie stał Sergio B. , to jest świetny grajek z ogromnymi perspektywami ale brak mu jeszcze odrobiny regularności . A pomysł w wystawianiem Rafy , hmm . Pamiętam że sobie nieźle radził gdy z konieczności grał na dmc ale planować jego wystawianie na tej pozycji ?? Numery z Marquezem przechodziły nam swojego czasu w La liga al jak się trafi naprawde wymagający team to nie wiem jak to bedzie wyglądać . No i jeszcze syt. z Milito , nie wiadomo kiedy bedzie gotów do gry. Jeżeli jeszcze kogoś przetrzebi z tyłu ( odpukać ) to może się okazać że Marquez nie powinien się ruszać z obrony. Choć ja osobiscie duże nadzieje wiaże z wprowadzaniem Muniesy i to już od tego roku .
mistyk pisze:Jeszcze jeden niziolek w skladzie?
A co ma wzrost do tego skoro persona o ( jak to opisał stec ) nikczemnym wzroście :lol: potrafi pyknąć gola głową , będąc poza zasiegiem 2 wysokich obronców i bramkarza 1,90 .

Wróć do „Hiszpania”