Ja nie rzucałem, nikt z forum także. Moze był to ChłopaczekBabel pisze:Zdjecie Chuki Okaki wkleiłem po to by dziejowej sprawiedliwosci stało sie za dość i kibice Romy mogli teraz swojego nieistniejacego czarnego Włocha bananami obrzucić.
Poza tym napisałem (zresztą nie tylko ja) jakie jest prawdziwe podłoże tych ataków i jak to się ma do rasizmu.
Inną kwestą jest to że ja PYTAŁEM po co ta fotka a nie twierdziłem że miałeś to i to na celu.
Widzę ale wiek nie jest żadnym usprawiedliwieniem jego zachowań. Jak Balotelli nie dorósł do funkcjonowania w świecie piłki to niech w nim nie żyje lub poczeka aż dorośnie. Nie wiedze powodów by się rozwodzić nad tym co przeżył dany piłkarz (jakikolwiek) i czy należy mu wybaczyć takie a nie inne zachowanie czy nie nalezy. Czy miał trudne dzieciństwo czy nie miał itdBabel pisze:Odnosnie argumentu Zanettiego. Jesli nie widzisz róznicy miedzy psychika 35-letniego faceta który w swoim zyciu to pewnie cały glob przebiegł (moze kilkukrotnie) i na stadionie widział juz chyba wszystko a psychika 18-letniego chłopca wyrwanego rok temu z piłki juniorskiej to gratuluje.
NIestety jak do ściany ale w każdym wierszu nie będę pisał tego co wielokrotnie juz napisałem.Babel pisze:Generalnie fajny materiał na western sie kroi: Brudny, zły, czarny Balotelli i kilku wspaniałych tifosi Romy.