Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Killerbean » 09 cze 2009, 0:17

Wiesz Mentor ja jestem po prostu ciekaw czy coś jest na rzeczy . Słychać z ust Laporty 4 in 1 out i się głośno zastanawiam . Co do odejścia Toure Yaya to mam nadzieje że długo nie nastąpi bo cenie go podobnie jak ty . Moje gdybanie wynika wyłącznie z pewnych prasowych spekulacji , podpartych jakimś zdaniem Pepa ( choć nie wiadomo czy nie wyrwanym z kontekstu ) . Do Sergio nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń , bo taki grajek ( a tym bardziej wychowanek ) to prawdziwy dar . Mam tylko nadzieje że w miarę swojego rozwoju nabierze jeszcze większej regularności niż teraz ( choc już teraz jest ona na wysokim poziomie ) .
Mentor pisze:Naprawdę uważasz, że FC Barcelona nie da szansy takiemu wychowankowi sprowadzającego w jego miejsce Argentyńczyka, który przez 80% sezonu nie będzie za bardzo potrzebny?

Wierz mi wielkią radośc sprawia mi jego gra i mam nadzieje że niebawem osiągnie stopień maestrii porównywalny z ciut starszymi kolegami ze środka pomocy :D .
Wiesz poczekamy zobaczymy . Jeśli do transferów Pep ma taka rękę jak do prowadzenia teamu to współczuję naszym rywalom . Peace

Wróć do „Hiszpania”