Wróć się o kilka lat do czasów podstawówki i naucz się wreszcie czytać ze zrozumieniem. Nigdzie nie powiedziałem, że GD to nie są wielkie derbyEtus2 pisze:z tego co pamiętam rozmawialiśmy o przejściu Franka do Realu a nie na Wyspy więc nie pogrążaj się mówiąc że GD to nie są wielkie derby![]()
Nie jestem pewny tego iż van Gaal da wielkie sukcesy, w końcu nigdzie o tym nie wspomniałem, ale naprawdę ośmieszasz się porównując szkoleniowca który jest w fachu od wielu lat do żółtodzioba, dla którego to pierwsza przygoda z klubem, tak w gwoli ścisłości pierwsza przygoda z trenerką, bo w reprezentacji miał od tego ludzi. On po prostu wystawiał skład i tyle.Etus2 pisze:zweryfikuje to nst sezon panie pewny siebiespinaj się dalej , albo poczytaj forum RM.pl i wrzucaj złote myśli tutaj
Gadka o spinaniu się jest śmieszna, kto tu się spina kolego? A to o rm.pl jest jeszcze bardziej żałosne. Tak szczerze to drogi kolego raczej nie odstajesz poziomem od tych dzieci. Utwierdza mnie w tym fakt iż porównujesz van Gaala do Klinsmanna.
Twoje porównaniu van Gaala do Klinsmanna jest jak powiedzenia czegoś w stylu, iż Higuain jest tak samo wielką legendą Realu jak Raul. Podaje Ci na przykładzie Królewskich bo chyba na innym nie zrozumiesz. Więc kolego podsumowując - czytaj więcej książek, a wyrobisz czytanie ze zrozumieniem i proszę - nie ośmieszaj się więcej.