Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8709
Kontakt:

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: cloner » 09 cze 2009, 15:03

Szkolenie młodzieży kuleje, to i szkolenie seniorów nie wygląda najlepiej, dlatego później kadra stoi w miejscu, zamiast się rozwijać. Zatem trzeba wyj...ć wszystkich pajaców, co próbują trenować dzieciaków, zatrudnić specjalistów z zagranicy i niech naszych, młodych adeptów uczą gry w piłkę.

A co do meczu z Irakiem. Pamiętam, że na początku mojej kariery na tym forum, śmiano się ze mnie, gdy pisałem, że reprezentacja Polski miałaby problemy z wygraniem ewentualnego spotkania z reprezentacją Iranu (kibicuje im od dawna, wszyscy zainteresowani to wiedzą). 2002-2006, Iran bardzo silną miał drużynę, ale wszyscy mieli wątpliwości, w końcu oni w tej Azji to wygrywali tylko z jakimiś ogórkami z Tajlandią, Chinami, Emiratami i innymi Katarami :rotfl: Dziś Polska gra z Irakiem, i nagle wszyscy twierdzą odwrotnie, że z jedną z silniejszych reprezentacji w Azji nie mamy szans, tym bardziej, że zagramy drugim składem.

Na pewno łatwo dziś nie będzie, bo jeśli znów będzie +30stopni Celsjusza, to nasi będą narzekać na warunki atmosferyczne, a gracze Iraku, mają u siebie jeszcze cieplej :lol: Ja jednak jestem niepoprawnym optymistą i wierzę w naszą kadrę B, będzie zwycięstwo 8)

Wróć do „Polska”