Wątpie aby znacząco poprawił się technicznie w wieku 22 lat.Nigdy jakoś specjalnie do Fraziera przekonany nie byłem zresztą sam Ferguson chyba tez, niech ucieka za United bo za dużo sobie u nas nie pogra. Welbeck będzie próbowany przez Alexa na skrzydle i bardzo dobrze bo ma możliwośc do zaistnienia na tej pozycji.Co do skrzydłowego to ciekawą opcja jest Eden Hazard bo na moje oko koleś ma przeogromny potencjał, a wartośc bedzie rosła z sezonu na sezon co do tego nie mam watpliwosc. Tylko ze to znowu jest gówniarz i istanieje ryzyko ze się u nas spali czy cośred85 pisze:Nie odkryje niczego nowego. Dla mnie jedyną realną opcją jest Valencia, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że uda nam się wyciągnąć Younga. Nie pogardziłbym również Aaronem z Lennonów.A Ty red kogoś byś widział?
Wracając do Campbella - jak dla mnie fajnie by było mieć go w zespole. Gra z olbrzymią determinacją, pod tym względem gorszy od Teveza nie jest, a do tego jest piekielnie szybki. Fakt, technicznie - delikatnie mówiąc - najlepszy nie jest, ale może się jeszcze wyrobi. A zapewne pomoże mu w tym regularna gra, czego zagwarantować mu nie możemy. Frazier ma również pecha, że Welbeck z Machedą pokazali w tym sezonie, że warto na nich stawiać.