Trzeba przyznać, że robi się naprawdę ciekawie. Jednak jeżeli Real nie wzmocni tyłów to raczej nie mają o czym marzyć, bo megaofensywne ustawienie nic im nie da. Co do tego iż te transfery się zwrócą to jestem pewny, a Perez dobrze o tym wie. Pojadą do Azji, Ameryki Południowej i już wpadnie im masa szmalu na sprzedaży gadżetów, a szczególnie Azjaci lubią kupować nowe koszulki z nazwiskami największych gwiazd Realu.
No, ale bajki o wielkich sukcesach trzeba na razie odłożyć, jak ktoś napisał - przynajmniej do końca okienka. Chociaż jestem ciekawy jak Real kupi jeszcze kilku wielkich graczy i nie zdobędzie mistrzostwa, a w LM odpadnie w 1/8. Ojjj chyba byłby galaktyczny płacz, większy niż zwykle. Ale na razie nie ma co prorokować, czas pokaże czy coś uda im się wygrać. Kaka zdecydowanie przepłacony, od dwóch lat przecież jest pod formą.
Teraz jestem ciekawy kto odejdzie z Realu, osobiście liczę że mój ukochany Bayern wykaże się refleksem i ściągnie Sneijdera do siebie. Jego agent mówił, że on chce zostać w Realu, ale wiadomo dziś kasa i możliwość gry w pierwszym składzie robi swoje. W końcu Kaka wylatywał do Ameryki jako wierny gracz Milanu, a wraca jako nowa zabawka Pereza.