Dla mnie nawet nie lekko, może nie trafiłem na te jego najlepsze spotkania, ale gdy go oglądałem najcześciej niczym mi nie imponował. Inna sprawa że w reprezentacji Brazyli jego notowania bardzo szybko rosną i pewnie dlatego taka jego wartość. Narazie jednak dla mnie na włoskich boiskach wcale nie pokazał czegoś nadzywczajnego....czeher pisze:Jak cena bedzie godna to plakac nie bede, bo tak naprawde jego wartosc jest lekko przesadzona
jak tak to będzie wyglądało, a do JUVE prócz Diego i Cannavaro przyjdzie jeszcze D'Agostino i wróci Criscito to dla Starej Damy nie będzie konkurencjiczeher pisze:Tak patrze na to co sie dzieje w mercato i .... gwiazdy opuszczaja serieA, jeszcze Ibra i mozna realnie patrzec na scudetto z pkt widzenia Violi, bowiem watpie ze beda znaczace ubytki a kadra zgrana
Do tej pory graliście 3 środkowych pomocników i nie zanosi się by zaszła jakaś zmiana (Leonardo mówił, że Milan będzie grał 4:3:1:2) Zresztą Pirlo ostatnio jest słaby więc dla mnie jednak ktoś kto by odświerzył 2 linię Milanu by się przydał (ale to sprawa trzeciorzędna biorąc pod uwagę inne formację)Mamy 4 zawodników bardzo dobrych na dwie pozycje
Co do obrony to dla mnie tak:
Abate nigdy nie grał w defensywie więc pochodzilbym z ostrożnością, Jankul od dawna nie gra dobrej piłki, Antonini to średniak i tylko Zambro nadaje się tak naprawdę do 11 (choć rewelacyjny też nie jest)
W środku też brakuje pewniaka, gdzie tylko Nescie należy się to miano, ale czy on będzie zdrowy czy znów będzie się bity rok kurował tego nikt nie wie