Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: (L)oczkerson » 11 cze 2009, 20:37

czeher pisze:Jak cena bedzie godna to plakac nie bede, bo tak naprawde jego wartosc jest lekko przesadzona
Dla mnie nawet nie lekko, może nie trafiłem na te jego najlepsze spotkania, ale gdy go oglądałem najcześciej niczym mi nie imponował. Inna sprawa że w reprezentacji Brazyli jego notowania bardzo szybko rosną i pewnie dlatego taka jego wartość. Narazie jednak dla mnie na włoskich boiskach wcale nie pokazał czegoś nadzywczajnego....
czeher pisze:Tak patrze na to co sie dzieje w mercato i .... gwiazdy opuszczaja serieA, jeszcze Ibra i mozna realnie patrzec na scudetto z pkt widzenia Violi, bowiem watpie ze beda znaczace ubytki a kadra zgrana :D
jak tak to będzie wyglądało, a do JUVE prócz Diego i Cannavaro przyjdzie jeszcze D'Agostino i wróci Criscito to dla Starej Damy nie będzie konkurencji :>
Mamy 4 zawodników bardzo dobrych na dwie pozycje
Do tej pory graliście 3 środkowych pomocników i nie zanosi się by zaszła jakaś zmiana (Leonardo mówił, że Milan będzie grał 4:3:1:2) Zresztą Pirlo ostatnio jest słaby więc dla mnie jednak ktoś kto by odświerzył 2 linię Milanu by się przydał (ale to sprawa trzeciorzędna biorąc pod uwagę inne formację)

Co do obrony to dla mnie tak:
Abate nigdy nie grał w defensywie więc pochodzilbym z ostrożnością, Jankul od dawna nie gra dobrej piłki, Antonini to średniak i tylko Zambro nadaje się tak naprawdę do 11 (choć rewelacyjny też nie jest)
W środku też brakuje pewniaka, gdzie tylko Nescie należy się to miano, ale czy on będzie zdrowy czy znów będzie się bity rok kurował tego nikt nie wie :roll:

Wróć do „Włochy”