Nesta też tak mówił. Jeśli nie teraz, to już nigdy go nie kupimy.Z obrony to dużym nazwiskiem jest tylko Mexes, który z Romy podobno się nie rusza,
Współwłaścicielstwo z Cagliari. Nie bój się, fani Milanu też go nie znają. To prawdziwie wielki obrońca - ławka Cagliari. A Milan podobno chce go na siłę do siebie teraz. Nie wiem, na cholerę.Astoriego w ogóle nie znam, wasz wychowanek czy co?
Sorry, ale pismaki wciskali nam już Pastoriego, Dzemailiego i jakiegoś Astoriego. Mam wrażenie czytając niektóre plotki, że dziennikarze otwierają sobie skarb kibica i wciskają do Milanu tego, na kogo ich spojrzenie padnie.Co do Melo, to jakoś ciężko mi uwierzyć, facet jest teraz bardzo wysoko wyceniany przez Fiorentinę i jakoś mi się nie wydaje by akurat na tą formację Galliani wydał ponad 20 mln (taniej raczej nie będzie)
Nie rozumiem braku zainteresowania Sneijderem. CHYBA ŻE Milan chce kogoś naprawdę zastępującego Kakę - tzn. dynamicznego ofensywnego pomocnika dublującego rolę napastnika. Ale na tę pozycję ściągną albo kogoś z Ameryki, albo nikogo - po prostu nie ma takich kandydatów na rynku, choć cholera wie, może ktoś taki się wyszkolił, a ja nic o tym nie wiem, prawdopodobne.W ofensywnej pomocy natomiast wielkiego pola manewru nie macie, teraz na rynku z dobrych lub dość dobrych graczy są chyba tylko holendrzy z Realu do wyjęcia, ale skoro Milan ich nie chciał sprzedając Kakę to dlaczego teraz by miał chcieć![]()
Chciałbyś. Teoretycznie jest to możliwe, ale mam wrażenie, że ten rok będzie pierwszym od lat, w którym działacze nie dadzą na wzmocnienia więcej, niż zarobili. Moje optymistyczne prognozy sprzed kilku dni co do 80 milionów euro trzeba będzie chyba co najmniej przez dwa podzielić. Jak nie cztery.macie teraz z 80 mln do wydania
Nie bój żaby. W końcu Leo to nowy Capello, z Astoriego zrobią następcę Nesty, ściągną Beckhama i wygrają z Bari. U siebie. Wtedy odtrąbią powrót wielkiego Milanu i sukces pomysłu Leonardo.Nie wiem jak wy, ale jak ja się patrze na ostatnie transfery Milanu (nie tylko z tego miesiąca) i kto został waszym trenerem to nie mam najmnieszego pojęcia jak Milan się z tego wygrzebie
On nam nie jest do niczego potrzebny w Milanie.Jak cena bedzie godna to plakac nie bede, bo tak naprawde jego wartosc jest lekko przesadzona, duzo bezsensownych kartek, glupiue zachowania.... chyba przez wieksza liczbe spotkan byl zawieszoni niz by zagral jakis bardzo dobry mecz... przyszlosc jednak dla niego, wg mnie odejdzie za rok bo po MS, gdzie pewnie bedzie gral w pierwszym skladzie cena wzrosnie
Ilu potrafisz wymienić brazylijskich defensywnych pomocników? To masz odpowiedź, dlaczego rosną.Inna sprawa że w reprezentacji Brazyli jego notowania bardzo szybko rosną i pewnie dlatego taka jego wartość.
Pięciu. Jeszcze Favalli, z którym pewnie przedłużą kontrakt. Kaladze, Nesta, Bonera, Silva i Favalli pod względem jakościowym, możliwości, różnorodności stylów są najlepszym składem na świecie. Tyle że pewnie wszyscy się połamią i spełni się marzenie Gallianiego - Ambrosini na środku.Co do obrońców mamy od początku sezonu 4 dobrych obrońców.
Daj pan spokój. Podstarzały mistrz, wypalony mistrz, wychowanek ledwo łapiący się pod "ligowy średniak" i prawoskrzydłowy. Paka na obronę jak cholera. Możliwe jednak, że Abate wypali, wtedy będzie nam potrzebny tylko jeden obrońca - lewy. Ten jest potrzebny na wczoraj. Albo i na zeszłą środę. Albo i na maj 2007.Na bokach jest jankul,Zambro i Antonini do tego dojdzie Abate więc tak źle to wyglądać nie bedzie kiedy beda wszyscy zdrowi
Nie wydaje mi się. Stawiam na powrót Paloschiego, Abate, Astoriego (po co?!), lewego obrońcę, napastnika i kogoś na pozycję ofensywnego pomocnika. Milan zawsze był bardzo aktywny na rynku transferowym, teraz też musi. Jestem przekonany, że 4 transfery do pierwszej drużyny są poniżej wymaganego minimum. W ostateczności trafi do nas jakiś Astori, ale trafi i nabije licznik zmian. Galliani będzie mógł znów bredzić, że Milan jest konkurencyjny.Myśle że 4 tr4ansfery to jest max.Jeden z nich prawdopodobnie Dzeko dostanie z miejsca miesjce w podstawowym składzie natomiast reszta to uzupełnienie naszej kadry.Tak mi sie wydaje że na to Galliani postawi.
Gattuso, Ambrosini, Flamini. Pirlo. Seedorf. Hernanes (?). Cardacio, Osuji.Do tej pory graliście 3 środkowych pomocników i nie zanosi się by zaszła jakaś zmiana (Leonardo mówił, że Milan będzie grał 4:3:1:2) Zresztą Pirlo ostatnio jest słaby więc dla mnie jednak ktoś kto by odświerzył 2 linię Milanu by się przydał (ale to sprawa trzeciorzędna biorąc pod uwagę inne formację)
Starczy.
Thiago Silva - on będzie podstawowym piłkarzem w Milanie w przyszłym sezonie. Przynajmniej dopóki nie pobije kontuzjowanego Kaladze w ilości błędów.W środku też brakuje pewniaka, gdzie tylko Nescie należy się to miano, ale czy on będzie zdrowy czy znów będzie się bity rok kurował tego nikt nie wie
Nestę w razie nawrotu kontuzji albo usuną z zespołu, albo on sam zakończy karierę. A wtedy już na 100% przyjdzie do nas Mexes czy tam inny Vidic - Berlusconi nie będzie się cackał.
I jeszcze jedno. Niezależnie od tego, od jak wielkich idiotów mnie wyzwie pewnie grupka amatorów piłki, uważam, że obecność Viudeza/di Gennaro w przyszłym roku jest obowiązkowa w kadrze. Szerokiej kadrze. Chyba że Milan ściągnie X ofensywnych pomocników - wtedy jakoś ich odejście przeboleję. Jeśli Leonardo naprawdę chce wprowadzać taktykę, jaką nakreślił poniżej gilardino, to ich obecność w kadrze jest naprawdę bardzo potrzebna.