Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: (L)oczkerson » 11 cze 2009, 21:08

wilmore pisze:
Astoriego w ogóle nie znam, wasz wychowanek czy co?
Współwłaścicielstwo z Cagliari. Nie bój się, fani Milanu też go nie znają. To prawdziwie wielki obrońca - ławka Cagliari
już się bałem, żę na Calcio się nie znam :P
wilmore pisze:Ilu potrafisz wymienić brazylijskich defensywnych pomocników? To masz odpowiedź, dlaczego rosną.
No to akurat jest dość oczywiste :wink:
wilmore pisze:Pięciu. Jeszcze Favalli, z którym pewnie przedłużą kontrakt. Kaladze, Nesta, Bonera, Silva i Favalli pod względem jakościowym, możliwości, różnorodności stylów są najlepszym składem na świecie.
Grubo :lol:
wilmore pisze:Gattuso, Ambrosini, Flamini. Pirlo. Seedorf. Hernanes (?). Cardacio, Osuji.
Starczy.
Seedorf się do niczego nie nadaje. A Cardiacio i Osuji to gracze rezerw czy juniorów. Owszem ten drugi podobno zdolny, ale dla kontrastu w JUVE nikt z Iago, Dauda, G. Giovinco, Ekdala czy Rossiego, którzy demolują w primaverze (my mamy naprawdę silną primaverę :wink: ) ważnych ogniw pierwszego zespołu nie robi. Zresztą już ja wiedzę jak oni rywalizuję o 11 ze starymi wyjadaczami :D
No ale jak Hernanes przyjdzie i będzie dobry to owszem starczy.
gilardino11 pisze:Co do środkowych obrońców to mam troche odmienne zdanie.Silva czy Kaladze średniakami nie są
Kaladze jest średniakiem, bo nigdy nie był liderem obrony (znaczy się jak Nesta czy Maldini grali dobrze to on też jak nie to była klapa) no i nierzadko zdarzają mu się proste błędy czy głupie faule. Silvy na oczy nie widziałem, wiec może... ale to ocenie jak facet zacznie grać na włoskich boiskach a nie w sparingach z arabami i lidze brazylijskiej
gilardino11 pisze:Silva czy Bonera to też bardzo ciekawi obrońcy
Bonera ma 29 lat.... czekacie aż wystrzeli jak Legro?

A Oddo to zawracanie glowy, nawet na bundesligę okazał się za słaby

Wróć do „Włochy”