Piszemy o Brazylijczyku cze Seedorfie.Nie musisz mi mówić że Seedorf nie grał na napastniku bo doskonale o tym wiem.JEżeli Ty nie masz pojęcia w jaki sposób grał Kaka to zapytaj sie innych skoro mi nie wierzysz.Milan grał choinką.Tak tylko że taki Seedorf miał bardzo dużo zadan defensywnych zawsze musiał wracać gdy jest atak pozycyjny przeciwnika czy na stałe fragmenty gry.Kaka był z tego zupełnie zwolniony często grał w lini z Pato.Oczywiście nie grał wysuniętego napastnika bo ogólnie swoje akcje zaczynał 40-50 metrów z środka lub lewej strony i szukał strzału lub rozegrania jednak grał jako typowy cofnięty napastnik.Nie wiem jak możesz mówić ze Kaka grał w pomocy skoro on zupełnie inne zadania miał niż pomocnik.Właśnie dlatego Ronnie nie grał bo Kaka ciągle płakał że musiał zająć role Seedorfa i grać jako typowy ofensywny pomocnik i dając z siebie wiele w obronie.Jaki napastnik?To,że w kadrze na mecz np. Seedorf widniał jako napastnik,to nie znaczy,że nim był...
Czym sie różniło ustawienie z 2007 roku od tego z ubiegłegoKaka' napastnika w ACM to grał w jakże pamiętnym sezonie kiedy stłamsiliśmy u siebie MU,np. w meczu z Czerwonymi Diabłami na wyjeździe
Zasada legendarnego Zazy nie wiesz nie pisz