Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Killerbean » 13 cze 2009, 13:32

krzychu212 pisze:o niby coś około 9 mln chce za sezon. Albo ma tak durnych doradców, albo sam czegoś takiego żąda. Mam nadzieję że to pierwsze bo inaczej bardzo źle by to świadczyło o jego wiedzy na temat realiów w świecie piłki. Rozumiem że jest wkurzony bo niby Laporta mu obiecał podwyżkę rok temu czy jakoś tak (była taka sprawa w trakcie sezonu) i chce teraz to sobie wynagrodzić, ale klub nie ma prawa zgadzać się na takie niedorzeczne liczby. Podobno my dajemy mu 6 mln, co wydaje mi się dobrą stawką. VV nie jest jakimś kluczowym zawodnikiem (tzn chodzi mi o to że i z innym bramkarzem dalibyśmy rade) mimo swojej bardzo dobrej gry są jednak lepsi od niego. Powinien IMO przemyśleć te swoje żądania i jednak je drastycznie obniżyć. Jakoś go sobie nie wyobrażam w innym klubie niż Barcelona, ale to taki czarny scenariusz więc na razie można być spokojnym i nawet o takich rozwiązaniach jak pożegnanie VV z Barcą nie myśleć.
On chce 7 , nie 9 . Wie że 9 nie dostanie bo tyle nawet Messi nie ma . Tu się dosłownie rozbiega o bańke , ewentualnie jeszcze długość kontraktu . IMO nie ma problemu Valdes podpisze i pogra jeszcze długie lata .

Wróć do „Hiszpania”