Jeśli chodzi o irracjonalizm to przezytałem, że do walki o Zlatana włączył się... Real. Moratti stwierdził, że jeśli za Ronaldo Perez chce wydać ponad 90 milionów to cena za Ibrahimovic'a nie może być niższaBabel pisze:Osobiscie wydaje mi sie, że Real Maicona nie pozyska. Maja dobrego prawego obrońce a wydali juz nie mało. Byłby to juz irracjonalizm. Poza tym nie wierze że Branca z Oriallim zupełnie zaniedbali prace nad nowym kontraktem dla Brazylijczyka. Ibra to oddzielny temat on pewnie by i chciał sie sprawdzic gdzie indziej ale pewnie zdaje sobie sprawe, że o zbudowanie kompromisu cenowego z Barca może być po prostu bardzo ciezko. Jednak niczego wykluczac nie można.
Mi Benzema bardzo pasuje. Warunkami fizycznymi przypomina Zlatana, sam potrafi stworzyć sobie okazję strzelecką. Pytanie tylko czy Karim nie byłby takim Henrym, który nie dał sobie rady we Wloszech po znakomitym sezonie w Monaco. Cena za Francuza będzie zapewne niższa niż przed rokiem bo Benzema jak i cały Lyon maj za sobą przeciętny sezon, ale myślę, że nie zapomniał jak się gra w piłkę... chociaż pamiętając przypadek niejakiego Imperatore to już sam nie wiemMaciek (interista) pisze:Media jeszcze forsuja kandydature Benzemy, ale on mi jakos nie pasuje.
Wrócił też temat Aguero. Atletico nie stawia już sprawy tak ostro jak to było w trakcie trwania sezonu, ale jeśli zainteresowanie przyszłym zięciem Maradony wyraziły Chelsea i Man City to myślę, że jego cena zostanie wyraźnie podniesiona.