Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: peepe » 14 cze 2009, 12:24

rati mnie rozbawiaja twoje nic nie wnoszace do dyskusji posty, wycieczki osobiste to wszystko co potrafisz?

co do jakosci w zespole, to teoretycznie mozna powiedziec, ze potencjal ofensywy wzrosl znacznie, bo Kaka robi roznice nawet , kiedy wg kibicow Milanu wygladal ostatnio slabo(sam nie mam zdania na jego temat, bo w ostatnim sezonie widzialem Milan w akcji moze dwa razy). Ronaldo wiadomo, szczegolnie licze na jego sfg bo tego nam ostatnio brakowalo. Z przodu wiadomo co Krystyna prezentuje w ostatnim czasie.

W weekend mial byc dograny transfer Villi, nie wypalil. Szkoda bo liczylem na to, ze uda sie go wyjac z Valencii za stosunkowo niewielka kase. Jednakowoz szkoda mi Negredo, gosc ma papiery na granie, dalbym mu szanse przez jeden sezon. Nie sadze by zawiodl.

Zobaczymy, czy Pellegrini bedzie potrafil stworzyc zespol z tych kilku gwiazdek, bo przypadek Barcy w tym sezonie dobitnie udowodnil, ze tylko zespol moze cokolwiek zdzialac i nie ma sensu opierac gry na jednym czy dwoch zawodnikach.

Cicho cos sie zrobilo ostatnio o Granero. Byly pomysly zeby wrocil, jak to wyglada teraz, ktos cos slyszal?

Wróć do „Hiszpania”