Czekam.Tak, tak, dopisz jeszcze, że uważam Osujiego za lepszego od Kaki, a zasłużysz sobie w pełni na I grupę inwalidzką.misio pisze:rok temu czy dwa byles oburzony ze milan nie poswieci tych dwudziestu kilku milionow na sobisa ktory byl wg ciebie najlepszym napastnikiem swiata:)
czy cos sie u ciebie zmienilo?
grimi lepszy od jankula
gourcuff od seedorfa
mationi od oddo
paloshi od boriello
cardacio od emersona
hernandes od pirlo
no i dzisiaj nowy hicior-dzeko lepszy od ade
Udowodnij którekolwiek z tych zdań (poza Gourcuffem, które jest prawdziwe, co widzi każdy znający się choć przeciętnie na piłce) albo przeproś. Mam dość Twoich bredni.
Z powodu kontuzji pół roku stracił, poza tym 1211 minut spędzonych na boisku... Brawo.a mozesz napisac czym sie tak wybija skoro w tym sezonie spedzil zero minut na boisku?
Mentor, zlituj się.
Taa, Inter ma Maicona, a my mamy na lewej Cissokho.Wracajac do meritum. O Cissokho wiem niewiele ale dobrze ze jest czarny takie czarnuchy dobre sa.
Na razie o chłopaku nic nie wiadomo, pół roku to dużo za mało, by sprowadzać piłkarza jako wzmocnienie Milanu od zaraz, na wczoraj. Co innego na ławkę, ale raczej Galliani nie wydawałby 15 milionów w celu polepszenia atmosfery po odejściu Shevy z ławki.
Czekam więc na tournee w Ameryce Północnej, w trakcie spotkań z mocnymi - bądź co bądź - rywalami przynajmniej sprawdzi się jego podstawowe atuty.
O ile dziś podpisze kontrakt. Od czasu Suazo już nie jestem taki spokojny o doniesienia z oficjalnej.