Gago to był ostatnio w fromie w Boca. Te kilka spotkań w Realu maja dać swiadectwo jego wysokich umiejetności, kilka spotkań z kim.Etus2 pisze:wiesz w Realu są tacy piłkarze też , Gago w formie wymiata
Za duzo czyta psotów usera cytowanego przezemnie u góry.peepe pisze:rati mnie rozbawiaja twoje nic nie wnoszace do dyskusji posty, wycieczki osobiste to wszystko co potrafisz?
De la Red akurat to jedyny defensywny pomocnik, który moze cos zrobić ciekawszego z pilka niz podac ja do tyłu czy do przeciwnika, tylko on, ze tak powiem nie gra. W Getafe był gosciem na miare reprezentacji Hiszpanii.Etus2 pisze:zapomniałem o De la Redzie , może on ma takie umiejętności ale nie wiadomo czy wróci i czy wg was kibiców Barcy jest on wystarczająco dobry , jeżeli Lass jest słaby to nie mam pojęcia kto będzie mógł grać gdy nie przyjdzie Xabi
Wymieniles tylu gosci, ze sam juz sie boje jak przeciwnicy przejda przez taki mur, twierdza nie do zdobycia, srodek pola jest juz wasz.
Ja sie nie dziwie, ze Perez a pewnie i Pellegrini chca Alonso, w Villarrealu był przyzwyczajony do tego, ze defensywni pomocnicy potrafia podać do przodu czy rozegrac akcje np. na skrzydło. Odbiór pilki w ktorym Lass jest dobry to nie wszystko, jesli przyjdzie Xabi i Real bedzie grał jednym defensywnym pomocnikiem, to Perez rozgroni cała ta plejade w piz... a Pellegrini moze znudzic sie patrzeniem na Lassa jak na Mavube.