Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: boskigonzo » 15 cze 2009, 1:26

Elfin pisze:Pojawiła się ostatnio plota, że SAF wyłoży 40 mlnów na Torresa:P Jak dla mnie, to z transferu Crisa mógłby przeznaczyż część kasy na Torresa, część na Teveza i jeszcze by zostało na jakiegoś zawodnika. Niech już będzie ten Valencia, chociaż nie wydaje mi się, żeby to była klasa światowa:/
Dobrze powiedziane - plota i to z typowego brukowca angielskiego , bodajze Sunday Telegraph czy cos w tym stylu. Co nie zmienia faktu ze pewno nie tylko ja, sposrod fanow MU, bylbym wielkimi zwolennikiem takiego transferu. Imo top 3 napastnikow na swiecie. Az smiac mi sie chce teraz z tego co przewidywalem jak nosil sie z zamiarem przejscia na Wyspy...

Pewnie jutro jakas nowa plota dolaczy. Najblizej jestesmy pozyskania Valencii. Nie ogladalem go , nie wiem jak gra , ale po wypowiedzi ludzi ktorzy widzieli go w akcji wnioskuje ze blizej mu poziomem do Parka anizeli Ronaldo . Szkoda bo takimi pilkarzami nie da sie zalatac po nim pustki

A może to już jest czas Tosica? Może Alex stwierdził, że ten chłopak lada moment się przełamie i podtrzyma tradycję, że najlepszy na świecie prawoskrzydłowy to zawsze ten z MU?
Dla mnie wielka niewiadoma , wszsytko zalezy od tego jak przepracuje sezon przygotowawczy i czy nabierze troszke masy miesniowej, bo jak narazie wyglada mizernie
MazurXIII pisze:Jeżeli El Nino przeszedłby do MU to dostałby etykietkę większego zdrajcy niż Figo
Szczerze nie sadze... on i tak zostawil serce w Madrycie

Wróć do „Anglia”