Trochę mnie dziwi to upieranie się przy Neuerze. Wietrzę w tym robotę Hoenessaprzembal pisze:co do obsadzenia pozycji bramkarza to jestem zwolennikiem pozostania obecnej sytuacji tzn w bramce na nastepny sezon Butt na lawce Rense i poczekanie jednego sezonu z transferem na ta pozycje.
Zważywszy, że Zidane w weekend znów wyciągnął kwestię transferu Francka, to chyba jest to prawdopodobne. Oferta to ponoć 60 mln euro + x - ciekawe tylko co oznacza ten "x" (van der Vaart, jak przypuszczam). Jakbyśmy wyciągnęli za Ribery'ego 50 baniek + Sneijdera, to byłbym b. zadowolony. Po pierwsze, skończyłaby się telenowela z Franckiem (on chyba prędzej czy później i tak trafi do Realu), po drugie mielibyśmy rozgrywającego niezłej klasy. Do tego dorzucilibyśmy jakiegoś prawego obrońcę (Bosingwa??) i pomocnika (Srna - chyba nawet bardziej jest pomocnikiem niż obrońcą) i byłby zajebisty składprzembal pisze:Snijder oznajmil ze nie wybiera sie nigdzie z Realu ale i on ma ten sam problem co van der Vaart a nawet wiekszy bo vdV nosi opaske kapitana "Oranjie" mozna sie wiec spodziewac ze ktorys z tej dwojki opusci Real i mam nadzieje za zawita w Monachium
Od nich to lepsi są Kopplin i Contento z rezerw. Co dopiero Heitinga (czy nawet Braafheid).przembal pisze:ale jest napewno lepszym pilkarzem od Lella, Oddo i Goerlitza
Więcej chyba nie będzieolson pisze:Ja zdecydowanie nie chcę więcej Holendrów w składzie. Ktoś z dwójki van der Vaart/Sneijder może ewentualnie być, ale na tym powinno się skończyć. Nie wyobrażam sobie w Monachium powtórki z Barcelony van Gaala.
Po transferach Braafheida i Pranjicia (zakładam, że dojdzie do skutku, mimo ostatnich gróźb Ulliego pod adresem Hereenveen), żaden kolejny lewy obrońca nie przyjdzie. Naprawdę prędzej zrealizujemy transfer Bosingwy (ponoć wszystko zależy od transferu Johnsona). Zresztą Wolfsburg nikogo w tym okienku nie sprzeda, może z wyjątkiem Dzeko.olson pisze:Jeżeli chodzi o skompletowanie linii obrony, moim marzeniem, po wykluczeniu przez Hoenessa możliwości sprowadzenia Rafinhi, jest Schaefer z Wolfsburga.