Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Babel » 15 cze 2009, 21:41

Carvalho po pierwszych optymistycznych wypowiedziach o chciach zmiany otoczenia teraz lekko przystopowal i stwierdził, że za tydzień spotka sie szefami Chelsea i nie podjał jeszcze decyzji. Co tydzień inne stanowisko i własciwie nie wiadomo o co chodzi. A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi... Mysle, że na Carvalho jest najlepsza opcja z dostepnych mimo wieku i warto go sprowadzić nawet za wieksza cene.

Z kolei otwiera sie kolejna opcja jesli chodzi o obsade playmakera. Ponoc Inter zainteresowany jest Edersonem z Lyonu. Nawet jego agent sie przejezyczył i powiedział, że Brazylijczyk juz jest piłkarzem Interu i potem sie poprawił :P Oczekiwanie Francuzów to 20 milionów euro co nie wydaje mi sie wygórowana ceną (moze dlatego ze ja nie ogladam francuskiej ligi i nie wiem co prezentuje), ale chyba lepszy od Deco i Stankovica? Pamietam, że był łaczony z nami jeszcze za czasów gry w Nicei. Mozna byłoby w wymianie dorzucic jakiegos Vieire, bo on i tak idzie na przemiał. Ewentualnie niezaleznie od postepów z Edersonem sprowadzic Deco. Chyba sie nie pogryza dziewczeta, a z Viera winno byc taniej i wiecej alternatyw dla trenera?

Wróć do „Włochy”