Re: ---> Rap <---

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: ---> Rap <---

Post autor: kulekfcb » 16 cze 2009, 9:16

Moim zdaniem po części masz racje po części nie. Ostry po części cały czas się rozwija, niedługo ma wydawać płytę z kimś tam pod jakimśszyldem, jako grupa producencka. No i gości, to górna póła USA. Adam wypracował sobie pozycję na scenie i ma swoje grono słuchaczy, które tam od 3 czy 4 płyt jego krążek postawi na półce. Ale z drugiej strony poza pięcioma płytami w Polsce, które mają tam jakąś dobrą sprzedaż czyli załóżmy te 15 tysi na złotko, te powiwy świeżości się nie udają. Sami zobaczcie. WYchodzi przeciętna Fabuła, jakis Krzychu NWS, Temate/Henson, po huj to takie płyty wydawać. Dla mnie świeżością byłoby gdyby na legalu, wyszedł jakiś zasłużóny gracz z podiemia jak np niedługo Dwuznacznie Teta, czy jeśli kiedyś wyjdzie Wankej albo DInal Tim, czy Smark. Tylko ostatnia dwójka, moim zdaniem nagrywa z czystej zajawki, jak jest chęc to nagrywamy, jak nie to wracamy do swoich zabawek. Ja kupiłem płytę Pezeta, bo lubie go jako artyste i jako człowieka, uważam że nagrał 2 płyty milowe dla Polskiego rapu. Chce mieć jego dyskografię na półcę i tyle. Krążek wydał własnym sumptem, więc jakoś rynku innym nie zabiera. Kto ma kupić płytę, bo ją chce to i tak kupi, kto nie, to nie, proste

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”