Hehe, jeśli są problemy z finansami to Arsenal nikogo nie kupi. A problemów oprócz wiadomego kredytu nie ma, klub zarabia, także pieniądze na transfery są, o czym z resztą też powszechnie wiadomo.Wilmore pisze:Podobno po zakupie tego nowego środkowego za te "szalone" pieniądze Arsenal ma problemy z finansami i Milan się po niego zgłosił również - wiem, absurdalne, ale wspominam z kronikarskiego obowiązku.także kto wie może rzeczywiście zainteresują się Clichym?
Duch pisze: Ciekawe jakie Wenger ma plany wobec Szwajcara. Z jednej strony nie mam do niego zaufania, ale jeśli klub miałby opuścić Gallas to Senderos chyba zostanie w zespole.
Po tych wywiadach (że nie widzi tu dla siebie miejsca - niestety słusznie, że nie chce tu grać) czuję że kibice na Emirates przy pierwszej okazji zgotują mu "gorące" przywitanie.
IMO Sendi odejdzie. Tym bardziej, że jakieś zainteresowanie nim tez jest. A z Gallasem to się zobaczy, Wenger jakiś czas temu wypowiedział się, że chce Williama mieć w druzynie w przyszłym sezonie.
Mnie tam pasuje. Chłopaki będą odpowiednio nastawieni i teoretycznie już w niezłej formie, ze względu na rundę kwalifikacyjną LM. Zresztą dla mnie przyszły sezon pokaże prawdziwą jakość Arsenalu, także nieistotny ten terminarz.KajoFC pisze: Na zagranicznym forum ktoś wrzucił te zdjęcie ,jeśli to prawda to początek sezonu wygląda dla was dość ciężko.Pierwsze 6 meczy i podwójne Derby zaliczycie LFC i MC za jednym zamachem
Mogli by zamienić Bolton z MU i byłby komplet.