Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 16 cze 2009, 18:16

Wytrzymasz do końca mercato Bienias czy wcześniej padniesz z nerwów? :lol:

Pierwsza sprawa - te wszystkie domniemane żądania kosmicznego gaży to słowa agenta. Sam zawodnik zapewne jest teraz na zasłużonym urlopie.
Druga sprawa - Valdes OSOBIŚCIE (!) zabrał głos całkiem niedawno (10 dni temu) i stwierdził, że nie będzie problemów z przedłużeniem kontraktu. Chce zostać i jestem przekonany, że tak będzie. Oto link do tej wypowiedzi ---> http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Podaję od razu link do translatora, aby każdy mógł sobie przeczytać co powiedział nie kto inny jak Victor Valdes -> http://translate.google.pl/translate_t? ... l=es&tl=en#

W ogóle postawa niektórych kibiców mnie przeraża. Co takiego złego się dzieje? Minęły 2 tygodnie okienka transferowego a niektórzy już wpadli w panikę, że nie ma nowych piłkarzy :| Inter zaproponował zaporową cenę za Zlata więc nie dziwne, że z transferu nic nie wyszło. Podobnie ma się sprawa z Riberym. Naprawdę nie sztuką jest rzucić na stół 100 mln i kupić Francuza. Możemy być pewni, że Laporta tego nie zrobi i nie widzę w tym nic dziwnego. Wiadomo jak Perez podziałał na rynek, ale nie oznacza to, że wszyscy mają tańczyć tak jak Floro zagra. Jeżeli uda się kupić Francka za bardziej rozsądne pieniądze to będzie wspaniale. Jeżeli się nie uda to trudno. Mam nadzieję, że walka jeszcze nie jest zakończona i tyle. Czasu pozostało jeszcze bardzo wiele. Jeśli chodzi o transfery pozostałych piłkarzy (mam na myśli mniej medialne nazwiska) to wszystko raczej odbywa się normalnie. Tutaj nie będzie ani wielkiego rozmachu ani medialnej otoczki. Pewnego dnia obudzimy się i na stronach o Barcelonie przeczytamy info np: o następcy Sylvinho. Tak w ogóle to ile klubów dokonało już transferów i jakie to kluby? Ktoś uważa, że Barcelona śpi kiedy świat się wzmacnia?

Wróć do „Hiszpania”