Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Michał M » 17 cze 2009, 10:07

fieldy pisze:a wszyscy wieszali psy na City, które najwięcej za piłkarza dało 32,5 mln :]
No, tylko, że takie City dało 20 baniek za pewnego de Jonga z HSV, ktory jest wart max. połowe tej kwoty :P Ale to już zupełny :ot:
fieldy pisze:nie zwróciłem uwagi, że to temat Barcy - a więc myślę, że Franck pasowałby do Barcy :lol:
Piłkarsko z pewnością tak. Finansowo nie daję dużych szans Barcelone. Chyba, że Ribery zostanie jeszcze przynajmniej na jeden sezon w Monachium.
fieldy pisze:Jasne, że niekoniecznie, ale 50 mln to jednak spora suma. Przed kilkoma miesiącami nie podawano chyba większych kwot odnośnie transferu Francka [w spekulacjach prasowych, a te przecież zawsze są przesadzone]. Choć nie śledziłem każdej plotki, wy pewnie wiecie lepiej/dokładniej.
Pewne jest, że Franck nie przejdzie do Anglii.
Wiesz co, tyle jest tych plotek, że już się w nich gubię. Chyba faktycznie o wyższych kwotach nie spekulowano - aczkolwiek przypomnę tu wypowiedź Hoenessa (wątek transferowy "Kaka do City"): "jeśli Kaka jest wart 120 mln, to Ribery nie mniej niz 150".
Do Anglii nie pójdzie. Chociaż ponoć Manchester i Chelsea złożyły oferty. Nie są one jednak satysfakcjonujące dla Bayernu :)
fieldy pisze:[wybacz, ale nie chce mi się wierzyć, że zostanie w Bayernie - Akarin pewnie mnie zaraz porządnie .... :P]
Wybaczam :lol: Tak serio - to na dłuższą metę z pewnością nie. Poza 2011 rok (koniec kontraktu) można nawet powiedzieć, że na 100% nie. Ale dopóki obowiązuje go kontrakt...
A Akarina to jakoś dawno tu nie widziałem :|

Wróć do „Niemcy”