No, tylko, że takie City dało 20 baniek za pewnego de Jonga z HSV, ktory jest wart max. połowe tej kwotyfieldy pisze:a wszyscy wieszali psy na City, które najwięcej za piłkarza dało 32,5 mln
Piłkarsko z pewnością tak. Finansowo nie daję dużych szans Barcelone. Chyba, że Ribery zostanie jeszcze przynajmniej na jeden sezon w Monachium.fieldy pisze:nie zwróciłem uwagi, że to temat Barcy - a więc myślę, że Franck pasowałby do Barcy![]()
Wiesz co, tyle jest tych plotek, że już się w nich gubię. Chyba faktycznie o wyższych kwotach nie spekulowano - aczkolwiek przypomnę tu wypowiedź Hoenessa (wątek transferowy "Kaka do City"): "jeśli Kaka jest wart 120 mln, to Ribery nie mniej niz 150".fieldy pisze:Jasne, że niekoniecznie, ale 50 mln to jednak spora suma. Przed kilkoma miesiącami nie podawano chyba większych kwot odnośnie transferu Francka [w spekulacjach prasowych, a te przecież zawsze są przesadzone]. Choć nie śledziłem każdej plotki, wy pewnie wiecie lepiej/dokładniej.
Pewne jest, że Franck nie przejdzie do Anglii.
Do Anglii nie pójdzie. Chociaż ponoć Manchester i Chelsea złożyły oferty. Nie są one jednak satysfakcjonujące dla Bayernu
Wybaczamfieldy pisze:[wybacz, ale nie chce mi się wierzyć, że zostanie w Bayernie - Akarin pewnie mnie zaraz porządnie ....]
A Akarina to jakoś dawno tu nie widziałem