Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Asteniu » 17 cze 2009, 10:19

Michał M pisze:I co (kogo :P ) my byśmy zresztą mieli niby kupić za te 50 baniek?? Na pewno nikogo, kto by nam zastąpił Francka.
To już zupełnie inna kwestia, jednak na rynku znalazł by się zawodnik który w dużej mierze zastąpił by Franka, a kosztował by on jakieś 30-40 % z tych 50 mln. Mi też się nie chce wierzyć że 50 mln euro nie przekonało by Bayern. Wiadomo że oni po takich transferach nie powiedzą że 50 mln i zadowala, tylko będą przy swoich 90 czy tam 100 mln, tyle że nikt im tego nie da, jednak dzięki takim wypowiedzią może uda się podbić cenę o 5 czy 10 mln. Wątpię też czy jakiś klub wyłoży grubo ponad 50 mln.
Michał M pisze: Oczywiście, że to cena zaporowa, jak widać, nawet Ronaldo nie kosztował 100 baniek (a był najlepszym kandydatem do przełamania tej magicznej bariery) :wink: 50 milionów to już chyba tyle jest oferowane, zresztą najnowsza plota to: 25 + vdv (15?) + Sneijder (25?) = 65 mln. Myślę, że Bayern chce 80 mln :wink:
Wątpię aby VDV i Sneijder byli warci tyle ile piszesz. Myślę że pierwszy to na dzień dzisiejszym 10 mln euro, a drugi 15.

Wróć do „Niemcy”